KIA satsar på ny belysning i fabriken

Kia Motors väljer nu att effektivisera sin fabrik genom att installera ny belysning i sin fabrik. Den nya led belysningen är tänkt att sänka elförbrukningen rejält kommer att bidra till sänkta kostnader för företaget. Man ser en tendens att fler och fler företag inom industrin börjar att övergå till led vilket även svenska aktörer som Svealight vittnar om.

Jag ställde några frågor till Erik hos Svealight som sade följande:

Det är en självklarhet för många företag att investera som bidrar till kraftigt reducera kostnader. Led är miljövänligt och medför många fördelar gentemot lågenergi och halogen. De företag som väljer att avstå från en övergång till led förlorar bara på detta. Alla siffror pekar mot att företag med gamla lampor bör byta ut dessa snarast möjligast.

Svealight levererar ljuskällor till både företag och privatpersoner, bland annat downlight armaturer och led lysrör av hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Det finns många företag som idag levererar led lampor men få aktörer har möjlighet att erbjuda garantier som sträcker sig längre än 3 till 5 år. Svealight erbjuder lysrör med 7 års garanti vilket måste anses vara unikt på marknaden.

 

Nedan ser du en animerad video om Svealights LED belysning.

För dig som vill veta mer om led belysning och hur denna teknologi fungerar så rekommenderar vi att ni besöker elsäkerhetsverket.